Projecten [particulieren]

Particulieren

(Ver-)bouwplannen?

U wilt gaan bouwen of verbouwen en bent op zoek naar een vakkundige en betrouwbare aannemer.  Aannemersbedrijf a.Schouten b.v. gaat graag voor u aan de slag! Wij realiseren al uw bouwwensen!

Offerte op maat

Wij gaan met u om de tafel om samen uw plannen door te nemen. Ook bekijken we de bouwtekeningen en stellen we andere belangrijke uitgangspunten vast, bijv. het gewenste afwerkingsniveau. Zo kunnen wij een begroting op maat bieden met de geraamde kosten overzichtelijk op een rij.

Geen tekening?

Heeft u nog geen tekening of berekening voor het verkrijgen van een bouwvergunning? Geen probleem. Wij kunnen dit desgewenst voor u verzorgen. 

Advies

Ook voor een bouwkundige keuring of een onderhoudsadvies kunt u contact met ons opnemen. 

Persoonlijk

Aannemersbedrijf a.Schouten b.v. onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak. Samen met u bekijken wij de omstandigheden ter plaatse en nemen we dit mee in de werkplanning. 

Garantie 

Door onze actuele kennis van wet- en regelgeving op gebied van bouwen en het Bouwbesluit bent u verzekerd van juiste advisering. a.Schouten b.v. is aangesloten bij stichting BouwGarant. Dit biedt u de mogelijkheid een zogenoemde verbouwgarantie af te sluiten. Zie op www.bouwgarant.nl voor meer informatie. 

Aannemersbedrijf A. Schouten B.V. logo
Aannemersbedrijf A. Schouten B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk een selectie van ons werk.

Copyright © 2021 Aannemersbedrijf A. Schouten B.V. | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Powered by Designpro.nl & Z-IM